Energie sector

Een sector in volle evolutie

Opteer voor de meest recente productieoplossingen, aangepast aan nieuwe energie bronnen

De energiemarkt wordt geconfronteerd met belangrijke wijzigingen op vlak van regelgeving, traceerbaarheid en kortere levertijden, terwijl ook kostenbesparingen zich opdringen. Ontdek hoe TopSolid dankzij zijn volledig geïntegreerd beheerssysteem en unieke ontwerpfuncties, aan al deze uitdagingen kan tegemoet komen.

Voordelen

Op je know-how verderbouwen en alles samenbundelen

Gezien de afmetingen van de onderdelen en de kost van roughs, zijn afkeuringen zeer duur. De productie procedures voor dit type onderdelen laat geen plaats voor improvisatie. Met zijn methodes die kunnen gesaved worden, zijn processen en realistische simulaties, laat TopSolid toe om je know-how zo goed mogelijk in te zetten en toe te passen op je productie activiteit.

Kortere fine-tuning tijd

Accurate machine definities en management van omgevingen, snij condities en gepersonaliseerde post-processors laten TopSolid toe om alle risico's te elimineren  en de tijd die gespendeerd wordt aan het finaliseren van de programma's in de werkplaats in te korten.

Aangepaste productie strategiën

Met TopSolid, kunnen gebruikers de parameters kiezen die best beantwoorden aan hun behoeften. Zij kiezen uit een duidelijke bibliotheek van strategiën en opties. Inter-tube edge breaks after welding kunnen bijvoorbeeld managed worden, evenals alle booroperaties, van de meest basic tot de meest geavanceerde. 

Een geïntegreerde en transparante PDM

Binnen TopSolid, kunnen gebruikers de naam van elk onderdeel veranderen, zonder zich zorgen te maken over het verlies van referentie in de assemblies die dit gebruiken. Onderdelen en assemblies die veranderingen ondergaan worden aan iedereen bekend gemaakt dankzij de vault optie. Je kan werken in offline modus door onderdelen en assemblies te reserveren voor verandering, en hen dan samenvoegen zonder onderbroken te worden door een andere gelijktijdige verandering.

CAD

TopSolid'Design

Meer :TopSolid'Design

CAM

TopSolid'Cam

Meer :TopSolid'Cam

Succesverhalen

Liebherr improved its productivity with TopSolid'Cam

Lees meerLiebherr improved its productivity with TopSolid'Cam

Programming times halved for Preinfalk thanks to TopSolid’Cam

Lees meerProgramming times halved for Preinfalk thanks to TopSolid’Cam