Medische sector

Een industrie, geconfronteerd met belangrijke ontwikkelingen

De natuurlijke en logische keuze voor deze specialisten

De medische industrie gebruikt TopSolid al meer dan 20 jaar. Voor de productie van protheses, tot allerhande medische apparatuur en toebehoren, is TopSolid de meest efficiënte en nauwkeurige keuze.
Complexe machines (5-assig, draai-frezen) zijn nu algemeen in gebruik in deze sector, die ook verplicht is geweest om zijn productiviteit te verhogen. De nood aan perfectie binnen de medische sector of het gebruik van specifieke materialen, eist constante aandacht en traceerbaarheid samen met moderne en aangepaste strategieën. Voor al deze toepassingen is TopSolid de natuurlijke en logische keuze.

Voordelen

Zowel voor stukwerk als voor series: TopSolid kan zich aanpassen

Naast een hoge betrouwbaarheid, heeft deze sector zowel nood aan stukwerk als aan grote series. De belangrijkste parameters zijn de complexe materialen, freesstrategieën die herbruikbaar zijn in de toekomst en absoluut foutloze traceerbaarheid.

Productie is niet beperkt tot enkel het stuk

Een complete omgeving is nodig, voor protheses, opslagmedia, gereedschappen of de verpakking. TopSolid komt tegemoet aan al deze noden. Deze sector had snel nood aan traceerbaarheid en hoge kwaliteit. Omdat TopSolid veel meer doet dan enkel ISO code genereren, maar ook het gehele proces afdekt, is het één van de marktleiders geworden in deze markt.

Budgettaire beperkingen spelen ook hier mee

Net als elke andere sector, wordt ook de medische sector geconfronteerd met dalende prijzen. Bedrijven zijn genoodzaakt geweest om hun competitiviteit te verhogen en de werkplaatsen zijn nu uitgerust met complexe machines. Ondertussen heeft TopSolid er voor gezorgd dat programmeertijden drastisch worden teruggebracht en dat aanpassingen gemakkelijk en snel kunnen doorgevoerd worden zodat u efficiënter kan produceren.

CAD

TopSolid'Design

Meer :TopSolid'Design

CAM

TopSolid'Cam

Meer :TopSolid'Cam

Succesverhalen