BLUM

TOPSOLID SAS heeft net een partnership getekend met BLUM, hierdoor krijgen TopSolid gebruikers toegang tot hun producten binnen TopSolid.


  • Partnership BLUM - TOPSOLID
  • Partnership BLUM - TOPSOLID
  • Partnership BLUM - TOPSOLID
  • Partnership BLUM - TOPSOLID
  • Partnership BLUM - TOPSOLID

Partnership BLUM - TOPSOLID

Na download uit de TopSolid’Store, zullen TopSolid’Wood gebruikers onmiddellijk rechtstreeks toegang krijgen tot hun producten in TopSolid.

 

Via zoekfuncties zullen zij de vereiste items kunnen vinden en geavanceerde bibliotheken kunnen maken om hun productiviteit nog verder op te drijven. 

Deze zijn beschikbaar in 3 talen ( Engels / Frans / Duits) en voorzien

  • Item Omschrijving
  • Item Referentie
  • Leveranciers Informatie

 

Deze nieuwe functie komt bovenop  DYNAPLAN Product Configuration available in TopSolid’Wood.

Over Blum : 

De Julius Blum GmbH is een familiebedrijf dat wereldwijd opereert en gespecialiseerd is in de productie en distributie van meubelbeslagen.Het bedrijf werd in 1952 door Julius Blum opgericht in het Oostenrijkse stadje Hoechst in Vorarlberg en heeft zichzelf gevestigd als één van de marktleiders in de fittings branche. Dankzij consistente investeringen in R& D heeft Blum al jarenlang zijn positie kunnen vastleggen en behouden als betrouwbare leverancier voor meubelmakers en innovatieve marktleider. Dit omvat ook voortdurende inspanningen om klantenbehoeften te identificeren over de gehele waardecreatie keten - van kastenbouwers, distributeurs en installateurs tot software partners.

Daarom werkt, Blum ook nauw samen met TopSolid'Wood, om het gemakkelijker te maken voor kastenbouwers om meubelen te ontwerpen en tekenen gebruikmakend van Blum producten. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor kastenbouwers om Blum beslag rechtstreeks in hun gekende software in te voeren en zo plannings fouten te vermijden. De kastenbouwers genieten dus van een optimale support, van bij de planning over data transfer tot productie.

https://www.blum.com/