HETTICH

TOPSOLID SAS heeft net een partnership getekend met Hettich Duitsland, dit maakt het mogelijk voor TopSolid gebruikers om een uitgebreid assortiment van hun 3d hardware modellen te gebruiken binnen TopSolid.


Drawer Runner, Drawers Systems, Hinges & Handles, meer dan 10 000 artikels zijn nu beschikbaar met de Hardware Supplier versie vanaf versie 6.20

 

Eens gedownload van onze TopSolid’Store, zullen de TopSolid’Wood gebruikers rechtstreeks vanuit TopSolid toegang hebben tot dit groot aantal data.

Zoekfuncties maken het mogelijk om het vereiste item te vinden en geavanceerde bibliotheken te creëren om de productiviteit op te drijven.

Deze zijn beschikbaar in 3 talen ( Duits/ Engels / Frans) en voorzien : 

  • Item Omschrijving
  • Item Referentie
  • Leveranciers informatie
  • Belangrijkste bewerkings functies

De TopSolid / Hettich 3d Data is nu beschikbaar voor download van onze TopSolid Store :

https://store.topsolid.com/topsolid-wood-hettich-library-2020.htm

 

Over Hettich
Hettich werd opgericht in 1888 en is vandaag één van 's werelds grootste en meest succesvolle producenten van meubelbeslag. Meer dan 6,700 medewerkers in bijna 80 landen werken samen met één uitdaging: intelligente technologie ontwikkelen voor meubelen. Zo fascineert Hettich mensen over de hele wereld en is het een gewaardeerde partner voor de meubelindustrie, retailers en handel.Het merk Hettich staat voor consistente waarden van kwaliteit en innovatie, voor betrouwbaarheid en dicht bij zijn klanten staan. Ondanks de grootte en de international uitstraling is Hettich een familiebedrijf gebleven. Onafhankelijk zijn van investeerders betekent dat het bedrijf de vrije hand heeft om zijn toekomst te bepalen met een focus op het menselijke element en duurzaamhied. 

www.hettich.com