Nieuw strategisch partnership, TOPSOLID India

TOPSOLID SAS, wereldleider in CAD/CAM software voor de metaal- en houtindustrie, kondigt de ondertekening aan van een nieuw strategisch partnership, TOPSOLID India. Dit kadert in het objectief om de aanwezigheid te consolideren en nog dichter bij de Indische klanten te staan.


Richard Lamure (CEO van TOPSOLID SAS) legt uit: “Indië is één van de grootste industriële groeimarkten ter wereld met belangrijke spelers in de Luchtvaart, Automobiel en Industriële sector. De trends en de hoogstaande eisen van de Indische industrie, zoals INDUSTRY 4.0, Automation, Data Management, Connectivity Machine Monitoring vragen een globale aanpak evenals professionele en gespecialiseerde teams om de klanten te begeleiden in hun projecten. 


TOPSOLID India focust op de promotie en ondersteuning van TopSolid CAD/CAM/PDM software oplossingen voor de lokale gereedschaps- en industriële behoeften. TOPSOLID India wordt geleid door Sunil Desai en Bhavin Padechia, die waardevolle kennis brengen in de CAD/CAM/PDM markt als oprichters van DESIGNCELL, gespecialiseerd in het aanbieden van CAD/CAM software services voor de verwerkende industrie.

Met het hoofdkwartier in Mumbai en een netwerk van pan-Indische channel partners, is DESIGNCELL dienstverlener van belangrijke bedrijven zoals TRIVENI TURBINES Limited, SIGMA SURGICAL, TAKAHATA PRECISION, DURIAN INDUSTRIES Limited, PANASONIC, SAFRAN, NAVAL GROUP, etc.

Arnaud de Boisboissel, Business Unit Manager voor de Asia-Pacific regio bij TOPSOLID SAS, zegt: “Ik kijk ernaar uit om deel te blijven van dit project met TOPSOLID India. Dankzij het sterke dynamisme van de Indische CAD/CAM/PDM markt en onze lange samenwerking met het expert team van DESIGNCELL zijn wij er trots op meer dan 1000 TopSolid users in Indië te tellen. Ons doel is om de lokale capaciteit te verhogen alsook onze dienstverlening om zo onze klanten in Indië nog beter te ondersteunen en intussen de groei van TopSolid te versnellen.”

Bhavin Padechia en Sunil Desai, Directors of TOPSOLID India, delen deze visie en voegen toe: “DESIGNCELL is er zeer trots op om deze nieuwe rol als TOPSOLID India op te nemen, na een ononderbroken samenwerking van 17 jaar met TOPSOLID SAS. Dit is voor ons een mooie kans om ons marktaandeel in Indië te vergroten en om eveneens bij te dragen aan de ontwikkeling van de Indische industriële sector.”