Waarom TopSolid?

To be or not to be TopSolid? That is the question!

Als je op zoek bent naar een volledig CAD/CAM product dat je productiebehoeften kan afdekken - inladen, aanpassen, aanmaken van geometrie, bouwen op know-how, productie via eender welke technologie, controle over operaties en machines, publicatie en organisatie van technische data - dan hebben wij de oplossing! Uniek, efficiënt, betrouwbaar, compleet en ongelooflijk productief.

Panasonic, Safran, Legrand, DCNS, GE, Sanyo, Sidel en duizenden andere over de gehele wereld hebben reeds gekozen om hun productie te automatiseren en te integreren. Dit deden ze via de implementatie van een echte digitale ketting die feilloos ontwerp-, productie- en beheerssystemen met elkaar verbindt en gebruik makend van de best beschikbare technologie. Doe met ons mee!

 

Innovatie

TopSolid is een unieke mix van innovatie en technologie. Een combinatie van wiskunde, informatica en vakkennis (metaal, hout en plaatwerk), top kwaliteit ergonomie en proces optimalisatie. Het is verfrissend om al die kennis gebundeld te hebben in één software die allesomvattend, gemakkelijk in gebruik, robuust en gewoon fantastisch is!

Bijkomende informatie vind je op de producten pagina's

Vakkennis

Innovatie is enkel nuttig als het ook voordeel oplevert. TopSolid is gemaakt voor en door vakexperten en zorgt voor een sterke link tussen een innovatieve toekomst en vele jaren van know-how. Of je nu actief bent in machinebouw, als matrijzenmaker, plaatbewerker, schrijnwerker, draaier of lasser ... TopSolid kent en beheerst jouw proces.

Voor meer info over jouw vakgebied, raadplaag onze speciefieke pagina

Dicht bij jou

De aankoop van onze software is niet het einde van onze samenwerking! We willen dat al onze klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze oplossingen en werken graag aan een blijvende samenwerking.

De TopSolid-teams hebben dagelijks contact met experten in de verschillende vakgebieden en werken nauw met hen samen aan het beste product.

Alle Belgische TopSolid gebruikers kunnen via het Belgisch TopSolid filiaal rekenen op continue begeleiding en ondersteuning.

Klik op onze "Diensten" pagina voor meer informatie

Wereldwijd netwerk

Europa, Asië, Amerika en Oceanië ... We hebben klanten op alle continenten en samen met TopSolid spreken, ontwikkelen en werken ze samen. TopSolid maakt samenwerkingen tussen zijn klanten mogelijk. Via ons ervaren netwerk van 80 verdelers en filialen wereldwijd, kunnen we steeds voor lokale ondersteuning zorgen.